Blog

Zo zag de workshop i.s.m. Nicole Vening eruit!

“Ben veel over mezelf te weten gekomen!”
”Ik heb in een korte tijd veel tools & inzicht aangereikt gekregen!”
”Goede opzet, zinnige tips en feedback.”

Zomaar een paar reacties naar aanleiding van de workshop die Nicole Vening van Van Een Naar Twee afgelopen zaterdagavond gaf aan een tiental singles die zich via PARSHIP hadden aangemeld.

Het programma dat Nicole voor de leden van PARSHIP had gemaakt was bedoeld om de deelnemers het ‘waarderend ontwikkelen’ de filosofie waar Van Een Naar Twee op gebouwd is, aan den lijve te laten ondervinden. Ook werden de PARSHIP singles een aantal praktische inzichten en tools aangereikt als het gaat om ontmoetingen met anderen, het opstellen van een persoonlijk profiel en eens wensen/eisenlijst.

Deelnemers had mooie inzichten: “Dat iedereen een rugzakje met relatie ervaringen heeft, weet je! Maar dat deze rugzak fundamenteel bepalend is voor hoe je anderen beoordeeld en je hiermee de ander en jezelf onbewust tekort kan doen”. “Soms kun je de persoon met wie je de date hebt niet herkennen naar aanleiding van het profiel.”

Nicole gaf als belangrijkste tip dat het profiel “Peerproof “ (goedgekeurd door je peers) en PRIL moet zijn: Positief, Realistisch, Integer en Luchtig moet zijn. En hoe is de wensen/eisenlijst tot stand gekomen? Wat is het effect van zo’n lijstje? Nicole gaf hierbij als belangrijkste tip dat het veel belangrijker is om je een voorstelling te maken bij wat voor soort relatie je ambieert en welke normen en waarden je wilt herkennen in een relatie, dan te denken in profielen. En zelfs met een duidelijk beeld, kun je soms ook heel gelukkig worden met iemand van wie je tevoren echt niet verwacht had dat het wat zou worden heeft Nicole zelf ontdekt.

De workshop werd door iedereen als zeer positief beoordeeld en de sfeer was super. De borrel die na afloop werd gehouden, werd dan ook nog even voortgezet in een horecagelegenheid in Loenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *