Categorie archief: Zij vonden de liefde bij PARSHIP

Liefde is… Joris en Aniek

rood hartje van rozenblaadjes

PARSHIP sprak met een van hun succeskoppels, Joris (36) en Aniek (29) over hun ontmoeting online.

PARSHIP: Waarom heb je gekozen om online te gaan daten?

Joris: ” ik was al een tijdje single. Door mijn drukke werk en andere verplichtingen ontmoette ik niet veel nieuwe mensen. Ik voelde me niet eenzaam, maar had toch de behoefte aan iemand om meer mee te delen dan je met je vrienden doet. Lees verder

Liefde is…Eline & Fred

rood hartje van rozenblaadjes

Eline vertelt hoe zij haar ‘Fred’ heeft ontmoet via PARSHIP.

“Na verschillende ervaringen met datingsites, wilde ik graag een professionele site met een goede kans op een serieuze relatie proberen. In mijn familie- en vriendenkring had ik voorbeelden dat dit via Parship zeker kon slagen. Het persoonlijkheidsrapport, de profielen en matchingpunten die werden getoond, ik had hier een goed gevoel bij.” Lees verder