Welkom op het PARSHIP Blog

Dit is het blog van online datingsite PARSHIP. Op dit blog plaatsen we regelmatig datingtips en -advies, resultaten van interessante onderzoeken en opvallende feiten over online dating. Uiteraard zijn we benieuwd naar uw ervaringen. We nodigen u graag uit om uw tips, verhalen of belevenissen met ons te delen.

Waarom moet u voor online dating bij PARSHIP zijn?

PARSHIP is een online datingsite voor hoopopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wij onderscheiden ons van andere datingsites door een matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel is de basis waarmee we op anonieme wijze mensen aan elkaar voorstellen. Bij PARSHIP vindt u voornamelijk hoger opgeleide singles tussen 30-60 jaar die zoeken naar een serieuze relatie. De verhouding mannen en vrouwen is met 49% tegen 51% bijna gelijk. Er is trouwens ook een gayPARSHIP, speciaal voor homo’s en lesbiennes.

Meld u nu gratis aan en doe de PARSHIP-test!

Over PARSHIP

Sinds de lancering in Duitsland in 2001 heeft PARSHIP haar online diensten in veertien landen geïntroduceerd, waaronder in Nederland in december 2003. Op 9 februari 2011 ontvingen we de Thuiswinkel Waarborg; transparantie en veiligheid staan bij ons voorop. PARSHIP is in februari 2011 door Stiftung Warentest (Consumentenbond Duitsland) als beste online relatiebemiddelingsbureau getest. Met name de gebruiksvriendelijkheid van de website, de klantgerichtheid en veiligheid werden geprezen.