Blog

Welkom op het PARSHIP blog!

Directeur PARSHIP NederlandMet trots lanceren we vandaag het gloednieuwe PARSHIP weblog. Tien jaar geleden begon PARSHIP in Duitsland met het matchen van mensen aan de hand van een persoonlijkheidstest. In 2003 werd PARSHIP gelanceerd in Nederland en sindsdien hebben we duizenden koppels aan elkaar voorgesteld. Voordat ik bij PARSHIP kwam werken heb ik mijn vriendin, de moeder van mijn dochtertje, via PARSHIP leren kennen. Ik spreek dus uit ervaring als ik zeg dat PARSHIP helpt bij het vinden van de partner die echt bij je past.

Natuurlijk hebben we de afgelopen tien jaar veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om online dating en matchmaking. Deze kennis delen we uiteraard graag met u. Op deze blog plaatsen we regelmatig datingtips en –advies, resultaten van interessante onderzoeken en feiten over online dating.

Daarbij houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom PARSHIP en schrijven gastbloggers over hun belevenissen bij PARSHIP of geven zij advies over online daten.

We zien u hier graag regelmatig terug!

Joost de Jager

Directeur PARSHIP Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *