Blog

Wat is liefde?

dating ervaring

Wat is liefde nou precies en hoe weet je dat jij verliefd bent? Weet je het dan gewoon of is het een gevoel? Is het aan je te zien? En wat als je nou eigenlijk helemaal niet verliefd wilt zijn?

Rode wangen

Is het nou echt zo warm hier of ligt dat aan mij? Als je dan eenmaal in de spiegel kijkt, zie je dat je wangen knalrood zijn en ook zo aanvoelen. En toevallig kreeg jij het zo aangenaam warm toen jouw geheime liefde binnen kwam lopen. Toevallig?

Kriebels in mijn buik

Ook hier heeft menig verliefd persoon last van. Het lijkt alsof je per ongeluk in je slaap rupsen hebt opgegeten die allemaal in je maag ontpoppen en tientallen vlinders jou de kriebels geven. Vooral als je hem/haar tegenkomt, dan gaan de vlinders helemaal los!

wat is liefde

Mijn hart gaat tekeer

Boom boom! Elke keer als hij of zij langsloopt of iets tegen jou zegt, gaat jouw hart tekeer en weet je niet hoe je het moet laten stoppen. Het lijkt wel een hartaanval, maar dan op een fijne manier.

Vast in mijn hoofd

Er is niks anders waar je aan kan denken, behalve aan die ene. Wat je ook doet, het zit vast in jouw hoofd. Je hebt moeite met luisteren en het oppikken van informatie omdat je helemaal in gedachten verzonken bent. Dagdromen is het enige wat jij doet en jouw concentratie is ver te zoeken. Ondertussen loop je ook rond met de grootste glimlach die met geen mogelijkheid van je gezicht af te slaan is.

Op bezoek?

Je wilt alleen maar bij hem of haar zijn. Het gaat de hele tijd door jouw hoofd wat de ander aan het doen is en wanneer jullie misschien kunnen afspreken. Je vindt het helemaal geweldig als je een smsje krijgt van de ander en lacht stiekem om zijn/haar berichtjes.

Weet hij/zij het al?

Vertel en laat weten dat jij helemaal gek bent op hem of haar en houd het niet te lang geheim. Het kan wederzijds zijn en dan kan het echte avontuur beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *