Categorie archief: Suzan’s ervaringen met PARSHIP

Ervaring van PARSHIP-lid Suzan: Leugentje om bestwil?

Ervaring van SuzanNa een korte pauze ben ik er weer. Op vakantie geweest in het hoge noorden met mijn kinderen en genoten van zon, zee en veel uitstapjes. Op mijn werk heb ik het druk, een gemotiveerde stagiair zorgt er voor dat mijn dagen goed gevuld zijn. Hij is erg enthousiast en vind het onbegrijpelijk dat ik mijn leven deel met alleen ‘maar’ mijn kinderen. ‘Samen is toch veel leuker!’, vertelt hij mij, als 21-jarige vrijgezel genietend van al het vrouwelijk schoon en de zomer in het vooruitzicht. Lees verder

Ervaring van PARSHIP-lid Suzan: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Ervaring van SuzanHet oog wil ook wat tenslotte. In een vorige blog refereerde ik er al aan, hoe presenteer je jezelf? Het begint dus eigenlijk al bij het feit dat je graag een beeld wilt hebben van de persoon met wie je communiceert. Het gaat hier tenslotte om de zoektocht naar de ware liefde, naar de ideale man of vrouw, naar een potentiële nieuwe partner. En dan wil je ook weten of het visueel klikt. Lees verder

Ervaring van PARSHIP-lid Suzan: Afstand, waar ligt de grens?

Ervaring van SuzanRegelmatig krijg ik mail van Parship met geschikte matches en leuke voorstellen. Vooral de passende matches die qua score hoog aansluiten, trekken mijn belangstelling. Toch kijk ik ook elke keer met een schuin oog naar de afstand die deze ideale match bij mij vandaan zit. Of woont. Want zoals eerder aangegeven, waar ligt de grens en hoe ver wil je gaan om misschien wel de perfecte partner te treffen?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een rijbewijs. We krijgen dat, net als het lopen, zwemmen en fietsen, mee met onze opvoeding. Het ´hoort´ erbij, hoor ik veel van mijn vrienden-met-kinderen zeggen. Zo zie ik het zelf ook. Ook ik kreeg, dan wel onder bepaalde voorwaarden, mijn rijbewijs van mijn ouders. En mijn kinderen gaan dat onder min of meer dezelfde voorwaarden ook van mij krijgen. Ik heb ze tenslotte ook leren lopen en leren fietsen. Met al het water om ons heen, hoort leren zwemmen ook daarbij. En autorijden dus ook in mijn optiek.

Maar dan hebben we het opeens over een nieuwe relatie. Iemand met wie je graag je leven wilt delen, die je het liefst zo vaak mogelijk om je heen hebt als je helemaal waanzinnig verliefd op elkaar bent.

Wat je ver haalt is lekker, dat geloof ik absoluut! Maar in hoeverre is het haalbaar om dat lekkere dan met enige regelmaat van zo ver weg te halen?
En hoe ver is ver weg dan eigenlijk?

Lees verder

Even voorstellen: PARSHIP-lid Suzan is onze nieuwe blogger!

Dit is Suzan, de nieuwe blogger op het PARSHIP Blog. Suzan’s foto is wazig, net als op haar PARSHIP-profiel. Ze schrijft over haar ervaring met het daten op PARSHIP. Vandaag stelt ze zich voor in haar eerste blogartikel en vertelt ze haar achtergrond met online daten:

Bloggen voor PARSHIP
Een nieuwe blog, zomaar uit het niets iets oppakken. Het is lastig om met mijn eerste blog te starten, wat schrijf ik op
en waar ga ik het over hebben? Er gaat van alles door mijn hoofd, er zijn zoveel dingen die ik wil opschrijven, zoveel dingen waar ik over kan vertellen. Maar tegelijk weet ik ook niet zo goed waar te beginnen. Lees verder