Blog

PARSHIP succesverhaal: Jaap & Paula

Jaap (49) en Paula (45) hadden een matchingpercentage van slechts 56 procent. Toch leidde mailen via PARSHIP en vooral hun ontmoeting tot dé vonk. Ze wonen inmiddels alweer een aantal maanden samen in Schiedam.

PARSHIP-succeskoppel Jaap & Paula

Lees hun succesverhaal:

Jaap en Paula zagen elkaar in 2010 voor het eerst live op een terras in Amsterdam. ‘Een mooie, zonnige dag was het’, herinnert Jaap zich. ‘We hadden al enige tijd leuk gemaild via de PARSHIP-site. Maar van mijn vorige dates had ik geleerd dat je van tevoren heel moeilijk kunt zeggen of het klikt of niet. Je moet elkaar eerst zien en horen.’

Jaap arriveerde als eerste op het terras. ‘Toen Paula kwam aangelopen, zag ik een prachtige, verzorgde vrouw. Vanaf dat we in gesprek kwamen had ik een vertrouwd gevoel. En ook merkte ik direct dat we over een heleboel zaken hetzelfde denken. Met beide benen op de grond, genieten van de kleine dingen in het leven en er voor elkaar zijn.’

Gelukkig bleek dat Paula hetzelfde gevoel had. ‘Ik vroeg of hij zin had iets met me te gaan eten. Dat wilde hij wel. Na een heerlijke Italiaanse maaltijd zijn we nog een kop koffie in een café gaan drinken. Kortom: een afspraak die van ongeveer vier tot zes gepland was, liep uit tot half elf. En uiteraard werd er een vervolgafspraak gemaakt.’ Voor de tweede date spraken Jaap en Paula bij haar thuis af. ‘We deden eerst gewoon boodschappen voor het avondeten’, vertelt Jaap. ‘Toen ze me vroeg wat ik bij het ontbijt at, werd duidelijk dat we dezelfde gedachte hadden en kon ik mijn meegebrachte toilettas uit de auto halen.’

De maanden daarna ging het razendsnel. Paula: ‘We zijn erg verkikkerd op elkaar geraakt en hadden al gauw het gevoel dat we ons leven met elkaar wilden delen. Geen latrelatie maar echt dag en nacht samen willen zijn. Dus besloten we drie maanden daarna mijn spullen naar Jaaps huis te halen en wonen we met onze kinderen samen in Schiedam. Sindsdien is het alleen maar leuker geworden.’

Jaap en Paula vinden dat ze uitzonderlijk goed bij elkaar passen. ‘Terwijl ons matchingpercentage maar 56 procent was’, weet Jaap. ‘Staar je bij het vinden van je droompartner dus niet blind op een heel hoge matching – die tip zou ik anderen willen meegeven. Spreek gewoon af. Geniet van elk contact. Wees jezelf en ontspan. Uiteindelijk weet je in je hart wie je zoekt en je zult dat voelen bij de ontmoeting.’

Op onze site vindt u meer verhalen van PARSHIP succeskoppels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *