Blog

Sporten vergroot de kansen in de liefde

NaastLiefdesquotes dat sporten een positieve invloed heeft op ons humeur en zelfvertrouwen sla je met sporten ook nog eens gemakkelijker een nieuwe liefde aan de haak. Singles die regelmatig sporten blijken gema
kkelijker aan een geliefde te komen. Waar wachten we nog op, misschien een goed idee om te gaan sporten?

 

Net als je portie vitaminen en voedingsstoffen, zou een portie sportiviteit een dagelijkse gewoonte moeten worden.Tijdens fysieke inspanningen verkeert je lichaam namelijk in een verhoogde opwindingsgraad en deze is gelijk aan de spanning die je tijdens het daten ervaart. Er komen endorfines vrij in de hersenen die zorgen voor een geluksgevoel. Naast dat een regelmatige fysieke inspanning er voor zorgt dat je met een gezond en strak lijf rondloopt, geeft het ook je zelfvertrouwen een enorme boost. Je voelt je een stuk fitter, je geest werkt alerter en je hebt zoveel meer energie om naast het sporten voluit voor het leven te gaan. Dit maakt je aantrekkelijk. Geloof me, je zult merken dat je veel meer blikken krijgt. Ook van de sportieve schoonheden waarvan je het niet had verwacht.

Wat is nou de aantrekkelijkste sport?
Voordat je al sportend de datingtoer opgaat, is het handig om goed na te denken op welke sport je jouw lichaam wil storten. De aantrekkelijkste sport? In Nederland wordt hardlopen als zeer sexy en trendy beschouwd. Het is een sport die uitdagend en gemakkelijk samen te doen is. Er is niets mis met wat competitiviteit. Vergelijk gerust jouw prestaties met die van jouw date en moedig elkaar aan om nog beter te presteren. Laat elkaars hart sneller kloppen!

Meet je voortgang met het TomTom Spark horloge
Daag jezelf en jouw date uit met een dagelijks of wekelijks doel. Stappen, calorieën, afstand of actieve tijd. Hoe meet je dit nou? Met de TomTom Spark horloge! Dit horloge meet je voortgang en houd je hartslag in de gaten met de ingebouwde hartslagmeter. Stel een doel in en meet jullie voortgang. Oja, het horloge beschikt ook nog over playlist ( met meer dan 500 nummers) die je draadloos kan beluisteren tijdens je workout. Let’s get it on!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *