Blog

Met een PRIL profiel boek je zeker succes in 2017

Single coach Nicole gespreksonderwerpenYes, je hebt je ingeschreven bij PARSHIP omdat je echt klaar bent voor die serieuze relatie in het nieuwe jaar.  Serieus daten, vraagt ook om een serieus profiel . Daarmee onderscheidt PARSHIP zich van andere dating media. Gebleken is dat singles die hun profiel ‘PRIL’ invullen, de grootste kans van slagen hebben.

In de afgelopen jaren heb ik al meerdere malen aandacht besteed aan dit PRIL profiel, maar met een nieuw jaar en een hoop nieuwe leden, is het goed om te kijken hoe jij jouw profiel ook PRIL kunt krijgen.
P van positief
Jezelf bekritiseren kan altijd nog. Gebruik je profiel om jezelf op jezelf op je best te beschrijven. Natuurlijk mag je met een dosis humor ook jezelf hier en daar op de korrel nemen, maar kijk bij het schrijven van je profiel met name door de ogen van die ander én niet door die van jezelf!

R van realistisch
Realistisch moet je met name zijn als het gaat om wensen/eisen die je hebt omtrent een partner. Ik heb altijd twee stelregels ten aanzien van deze eisen: a) Kun jij er zelf aan voldoen? b) hij mag niet afkomstig zijn door een eerdere ervaring. Gebleken is namelijk dat wat je echt niet wilt hebben, je meestal zelf creëert! Dus wil je iemand die respectvol met je omgaat, omdat je dat eerder niet hebt ervaren, dan ben jij er vaak de oorzaak van dat iemand dit wel gaat doen!

I van Integer
Liegen over je uiterlijk, je single voordoen terwijl je in een relatie zit? Of je anders voordoen dan dat je echt bent? Het levert je allemaal weinig op. Maar de grootste klacht van PARSHIP leden is dat ze de personen achter de profielen soms nauwelijks herkennen. Dit is niet zozeer het gevolg van integriteit, maar met name het gevolg van de subjectiviteit waarmee de profielen worden ingevuld. Wanneer jij je profiel zelf invult, is dat jouw versie op wie jij bent. Over het algemeen blijkt dat niet iedereen hier even goed in is. Daarom is het altijd een slim om iemand uit je omgeving te vragen om feedback op je profiel.

L van Luchtig
Een luchtig profiel is het minst specifiek te maken, maar ik ga het toch proberen. Gebruik positieve woorden in je profiel en zo min mogelijk ontkenningen. Dus woorden als negatief, probleem, ergeren, horen niet in je profiel thuis, ook niet met een ‘niet’ ervoor. Ook de toon van je profiel is belangrijk. Hieruit moet blijken dat je er voor open staat om mensen te ontmoeten. Dus geen aanhef zoals: ‘Ik ga het maar weer eens proberen of hij nog bestaat mijn ridder op het witte paard! Of: ‘Vind jij online daten ook zo vervelend? Dan moeten we elkaar maar snel ontmoeten!’

Wil je graag feedback op je profiel? Dan raad ik je aan om er door een deskundige naar te laten kijken. Op deze manier haal je het maximale uit je lidmaatschap van PARSHIP.

PARSHIP Profiel Check

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *