Blog

PARSHIP’s Singles Events in januari

In het nieuwe jaar organiseren we weer een aantal Singles Events: activiteiten waar gelijkgestemde, enthousiaste en hoogopgeleide singles elkaar in een originele setting kunnen ontmoeten.

Tijdens de events staat een gezellige en ongedwongen sfeer centraal. U bent nergens toe verplicht en wordt niet gekoppeld. Wie weet ontmoet u wel de ware!

Samen met Kookstudio Hemels Tafelen in Amsterdam organiseren we weer kookworkshops: een workshop Marokkaans koken voor onze leden van 50-65 jaar (op 20 januari).

Hou voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden uw e-mail in de gaten! Zoals gezegd zijn deze events alleen toegankelijk voor onze leden in de genoemde leeftijdscategorie. Wilt u graag komen en heeft u de e-mail met informatie niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: informatie [at] parship.nl.

Uiteraard zijn we erg benieuwd wat u vindt van ons initiatief. Lijkt het u leuk om mee te doen aan deze activiteiten? Of houdt u uw contacten liever online? Laat het ons weten door hieronder een reactie te plaatsen.

Groeten, het PARSHIP-team

2 gedachten over “PARSHIP’s Singles Events in januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *