Blog

PARSHIP’s Singles Events in februari: de Valentijndate

PARSHIP organiseert samen met Speeddaten.nl op zaterdag 11 februari een bijzonder Singles Event in Hotel Arena (Amsterdam): de PARSHIP Valentijndate.

Op deze avond stellen wij een aantal PARSHIP-leden in de leeftijd van 30-45 jaar aan elkaar voor. U krijgt per persoon 3 minuten de tijd om kort met elkaar kennis te maken.

Na afloop van de PARSHIP-date vindt het Valentijnsfeest van Speeddaten.nl plaats. Hier kunt u samen met zo’n 500 andere singles wat drinken, dansen en met elkaar in contact komen.

Er zijn nog een aantal plekken vrij! Reserveer snel via: http://www.speeddaten.nl/parship

De uitnodigingen voor het event zijn inmiddels per e-mail verzonden. Wilt u er graag bij zijn en heeft u geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar blogredactie [at] parship.nl.

We zijn erg benieuwd wat u vindt van dit Singles Event. Laat hieronder uw mening achter of plaats een reactie met uw vragen of opmerkingen.

Vriendelijke groet,

Het PARSHIP-team

 

8 gedachten over “PARSHIP’s Singles Events in februari: de Valentijndate

 1. Maarten

  In de tekst staat dat er leden tussen 30 en 45 jaar worden uitgenodigd. Leuk, maar ik ben 48. Daarnaast vind ik de prijs Parship lidmaatschap al erg hoog en zie dan tot mijn verbazing dat ook hier weer de hoofdprijs gevraagd wordt. Gemiste kansen Parship. Daarnaast de tip om ofwel de tekst aan te passen ofwel de selectie van leden (dus tussen 30 en 45) aan te passen

  Reageren
 2. Christien van Os

  Parship,
  * Amsterdam is voor mij niet haalbaar met het O.V.
  * Waarom nooit in Utrecht of Zwolle!
  * Mijn leeftijd is 64 jaar!!! organiseer ook eens iets in die leeftijdscategorie!!!
  * In het noorden, in plaats van altijd de randstad!
  vr.gr. C v.O.

  Reageren
  1. PARSHIP Blogredactie Bericht auteur

   Beste mevrouw van Os, Maarten en Marjan,

   Onze welgemeende excuses dat u de uitnodiging heeft ontvangen. Helaas is er een fout geslopen in de segmentatie waardoor ook leden van 46-65 jaar deze mailing hebben ontvangen. Normaal gesproken zou dit niet mogen, maar we kunnen het helaas niet terug draaien.

   Wat betreft de locatie: deze samenwerking met Speeddaten.nl is geheel nieuw. Mocht het een succes zijn, dan organiseren we ook speeddates in andere delen van het land. Ook voor de andere events kijken we naar de mogelijkheden om buiten de randstad events te organiseren.

   Wat betreft de prijs: het is inderdaad niet goedkoop om dit Singles Event bij te wonen. Echter kost het ons en onze partner veel tijd en moeite om dit te organiseren. Daarom zijn we genoodzaakt u een bijdrage te vragen. We kijken naar de mogelijkheden voor het plannen van een aantal events voor een lagere prijs, daarover hoort u later meer.

   Wat betreft de leeftijd: we organiseren Singles Events voor alle leeftijdscategorieën. Zo organiseren we morgen een kookworkshop voor leden van 50 t/m 65 jaar.

   We doen er alles aan om voor iedereen geschikte events te organiseren en hopen op uw begrip. Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag.

   Vriendelijke groet,

   het PARSHIP-team

   Reageren
 3. Joske

  Ook ik (61 jaar) kreeg de uitnodiging. Leuk initiatief, waarom niet voor ouderen? Als dit wordt georganiseerd doe ik mee. Ook dan graag zorgen voor gelijke aantallen mannen en vrouwen!

  Reageren
 4. Graag Anoniem

  Hoi PARSHIP-team. Het lijkt mij best wel leuk om hier aan mee te doen. Vraagje: worden er foto’s gemaakt? Zo ja, waar worden deze voor gebruikt? Ik blijf liever anoniem namelijk.

  Reageren
 5. Graag Anoniem

  Euh.. voor meer duidelijkheid: met anomiem bedoel ik niet dat ik mijn naam niet wil geven, het gaat me er alleen om dat ik liever niet op een foto kom.

  Reageren
 6. PARSHIP Blogredactie

  Beste Joske en ‘Graag Anoniem’,

  Bedankt voor jullie reactie!
  @ Joske: Zoals gezegd was er een fout in de segmentatie, vandaar dat je de mail ontving. Onze excuses hiervoor. Mocht dit event een succes zijn dan gaan we het zeker ook voor andere leeftijdsgroepen organiseren!

  @ ‘Graag Anoniem’: We hebben het even nagevraagd; op het evenement is een fotograaf aanwezig. Deze maakt echter alleen foto’s van mensen die daarvoor toestemming geven. Wil je niet op de foto, dan gebeurt dat ook niet. Meld je snel aan, er zijn nog een paar plaatsen!

  Vriendelijke groet,

  het PARSHIP-team

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *