Blog

PARSHIP tennisclinic was groot succes

Op zondagmiddag 10 november jl. stonden 50 single PARSHIP leden op de baan samen met het team van Jacco Eltingh & Paul Haarhuis Tennis Events. Klavertje

Nicole Vening, Singles Coach bij PARSHIP nam de kick-off voor haar rekening en liet de aanwezigen de overeenkomsten tussen top tennis & daten zien. Zo ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes in de tennissport en in afwijking van wat sommige singles denken, ook bij het daten. Ook moet je tijd maken om je te bekwamen in het tennisspel en geldt dit ook voor het  daten. Verder liet ze zien dat de winst bij zowel tennis & daten grotendeels te danken is aan houding en slechts voor een klein gedeelte aan geluk.

Tenslotte gaf Nicole aan op welke manier je het maximale uit het event kan halen: wees realistisch in je verwachtingen en maak met zoveel mogelijk anderen contact. Net als Jacco Eltingh is Nicole van mening dat je je vooral kunt ontwikkelen vanuit je kracht en niet vanuit dat wat minder gaat. Als je back hand (ook in de liefde) niet optimaal is, focus je dan vooral op wat wel goed gaat. Van je back hand moet je het dan niet hebben. Op deze manier kom je meer ontspannen & krachtiger over. De allerlaatste tip van Nicole was om je zo open en onbevooroordeeld mogelijk op te stellen naar anderen, ongeacht hun eerste indruk.

De aanwezige singles vertrokken met de zojuist ontvangen tips richting de tennisbaan waar in kleine groepjes getennist werd. Gedurende de clinic hadden de singles kort de gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen onder leiding van Nicole Vening van PARSHIP. Om 18.00 uur werd de clinic formeel door Jacco Eltingh afgesloten. Hij gaf als tip mee dat hem was opgevallen dat op de tennisbaan veel mensen best moeite hebben om bepaalde technieken te laten gaan en zich nieuwe technieken aan te leren. Toch adviseerde Jacco de aanwezigen om dit te proberen, zowel op de baan als in het dagelijks leven. If you keep on doing what you are doing, you keep on getting what you are getting. Er werden tenslotte nog 3 prijzen uitgereikt. Twee Parship deelnemers mogen met een vriend of vriendin naar het AFAS tennistoernooi in Apeldoorn in het weekend van 30 november.

Nicole organiseert op zondagmiddag 1 december a.s. in Loenen aan de Vecht een interactieve workshops voor PARSHIP leden die meer succes met hun PARSHIP account willen halen. Kijk op dit blog voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *