Blog

PARSHIP start Singles Events. Komt u ook?

Een primeur: online datingsite PARSHIP gaat Singles Events organiseren, speciaal voor haar leden! De komende tijd plannen we diverse activiteiten waar gelijkgestemde, enthousiaste en hoogopgeleide singles elkaar in een originele setting kunnen ontmoeten: PARSHIP’s Singles Events. Voor ieder wat wils: culinaire, culturele en diervriendelijke events staan al op de agenda. Tijdens de events staat een gezellige en ongedwongen sfeer centraal. U bent nergens toe verplicht en wordt niet gekoppeld.  Wie weet ontmoet u wel de ware!

De volgende activiteiten staan op onze planning: twee kookworkshops, een rondleiding in Artis en een rondleiding in de Hermitage. Hou voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden uw e-mail in de gaten!

Uiteraard zijn we erg benieuwd wat u vindt van ons initiatief. Lijkt het u leuk om mee te doen aan deze activiteiten? Of houdt u uw contacten liever online? Laat het ons weten door hieronder een reactie te plaatsen!

Heeft u nog vragen? Plaats ze hieronder of stuur een e-mail aan: blogredactie@parship.nl.

Groeten, het PARSHIP-team

15 gedachten over “PARSHIP start Singles Events. Komt u ook?

 1. linda

  Geweldige actie! Met 20 mensen is het lekker overzichtelijk en je bent lekker bezig terwijl je wellicht ook nog eens die ene érg leuke tegenkomt. Zo niet dan is het waarschijnlijk toch nog een gezellige avond geweest. Vind het zó’n leuk idee dat ik denk dat het in no time vol zit….hopen dat ik op tijd ben :-)

  Reageren
 2. Sandy

  Ik vind het initiatief heel leuk. Echter het beperkte aantal deelnemers (mbt de kookworkshop) weerhoudt mij ervan om me aan te melden. Vraag me af of er rekening wordt gehouden met de man/vrouw verhouding. Daar wordt niets over vermeldt.

  De overige activiteiten lijken me heel leuk en wat breder toegankelijk. Ik zie ze graag tegenmoet. Leuk!

  Reageren
 3. Leonie

  Beste,

  Ik vind het een fantastisch idee. Ik wou me al meteen inschrijven voor de kookworkshop, maar Amsterdam is een beetje ver weg voor mij. Ik kijk al uit wanneer deze event is iets meer in de buurt van Maaseik zal gegeven. Al moet het van mij zeker niet in België zijn.
  Ik kijk stiekem ernaar uit een leuke Hollandse man te ontmoeten.

  Mvg

  Leonie Louw

  Reageren
 4. PARSHIP Blogredactie Bericht auteur

  Beste Margret, Leonie, Adam, Jolanda, Sandy, Linda en Diny,

  Wat leuk om op maandagochtend binnen te komen en jullie positieve reacties te zien op onze Singles Events! We zijn blij om te horen dat jullie enthousiast zijn. Hieronder reageren we graag nog even op jullie vragen:

  – Leeftijdsgroepen: Op de website van Hemels Tafelen staat inderdaad foutieve informatie. We houden het volgende aan:
  * Groep van 45 jaar en jonger op 23 september
  * Groep van 45 jaar en ouder op 29 september
  Adam, u kunt dus kiezen uit beide groepen. Diny, u bent van harte welkom op de 29e.
  – Aantal deelnemers: Met een kookworkshop is het ivm de begeleiding helaas niet mogelijk om een grotere groep uit te nodigen. Mocht dit een succes zijn (en daar lijkt het nu al op!), dan gaan we zeker meer Singles Events organiseren, mogelijk ook voor meer deelnemers.
  – Overige activiteiten: We kunnen vast verklappen dat er begin oktober een rondleiding in dierentuin Artis én een rondleiding in museum de Hermitage gaan plaatsvinden. Beide rondleidingen staan in het thema van de liefde en worden afgesloten met een lunch of borrel. Houd uw mail in de gaten voor meer nieuws!
  – Locatie: De eerste activiteiten vinden inderdaad allemaal plaats in Amsterdam. Mocht het een succes zijn, dan gaan we zeker ook Singles Events organiseren in andere delen van het land. Sandy, we gaan overleggen met PARSHIP België. Misschien kunnen we eens iets samen doen, voor Belgen én Nederlanders.

  We hopen u te zien op 23 of 29 september!

  Vriendelijke groet, het PARSHIP-team

  Reageren
 5. PARSHIP Blogredactie Bericht auteur

  Wat we nog vergeten waren:

  Er wordt inderdaad rekening gehouden met de verdeling man/vrouw. We gaan proberen dit zo eerlijk mogelijk te verdelen.

  Groeten, het PARSHIP-team

  Reageren
  1. PARSHIP Blogredactie Bericht auteur

   Beste Billy,
   Hartelijk dank voor uw reactie. De kortingscode voor de kookworkshops is PARSHIP. Op dit moment gaan de aanmeldingen van dames erg hard. We vragen daarom ook met name aan de heren om u allen snel op te geven!

   Vriendelijke groet, het PARSHIP-team

   Reageren
 6. Marc

  Super leuk initiatief, jammer dat ik die vrijdag de 23e niet kan. Snel weer organiseren, ook elders in het land.

  Reageren
 7. ceuppens sarah

  ben erg geintresseerd,omdat ik mijn e-mail niet meer openkrijg,is het moeillijk om de info door te krijgen,is er misschien een andere manier?facebook?groetjes

  Reageren
  1. PARSHIP Blogredactie Bericht auteur

   Beste Tess,

   Hartelijk dank voor je reactie! We zijn momenteel aan het kijken of we deze activiteiten ook voor gayPARSHIP kunnen opstarten. Zodra het zo ver is zullen we je hier informeren.

   Vriendelijke groe,

   het PARSHIP-team

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *