Blog

PARSHIP getest als beste datingsite

PARSHIP werd afgelopen maand getest als ‘Beste datingsite met profiel- of match-test’ in de jaarlijkse test van website MVsingles. PARSHIP werd positief beoordeeld om het feit dat je als gratis lid alle profielen kunt bekijken, er geen advertenties op de site staan, veilige betaalmethoden en de bereikbaarheid van de klantenservice.

Kwaliteit en aanbod
MVsingles is een website over dating en singles met zo’n 40.000 bezoekers per maand. Afgelopen maand publiceerde de site het onderzoek met de titel ‘De Datingtest 2011: Wat zijn de beste sites?’. Negen Nederlandse dating- en relatiesites werden uitgebreid onder de loep genomen op het gebied van aanbod en kwaliteit. Ook zaken als klantenservice, ledenaantallen, overzichtelijkheid van tarieven en verlenging speelden een rol.

Matchingstest
Volgens MVsingles werkt PARSHIP goed aan vernieuwing en verbetering: ‘De sites die nu elk jaar lachend bovenaan staan moeten voor hun positie vrezen. Daarmee lijkt PARSHIP hard op weg naar de algemene top drie.’ De redactie riep PARSHIP daarmee uit tot de ‘Beste datingsite met profiel- of match-test.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *