Blog

PARSHIP boek review: Masterflirt, online daten. Hoe vind ik een leuke vrouw via internet?

uw profiel op een dating site

PARSHIP heeft het het nieuwe boek van Tijn van Ewijk, Tom Gorny en Peter Dool waarin wordt beschreven hoe mannen een leuke vrouw kunnen vinden via online daten gelezen en geeft je enkele tips die in het boek worden gegeven. Het boek belooft de kans te vergroten om online de vrouw van je dromen te vinden, je de principes van online daten te leren begrijpen en het staat vol tips om succesvol op internet te flirten.

Masterflirt tip 1: Wees niet bang je te onderscheiden en op te vallen

In het boek wordt veel aandacht besteed aan het maken van je online profiel; want dat is wat een vrouw van jou ziet en op basis daarvan legt ze contact met je of niet. Zoals het woord al bijna zegt, een profiel is om je te profileren. Je gebruikt een profiel om iets van jezelf te laten zien en om haar nieuwsgierig te maken. Het is soort brochure, geen offerte of cv.

Masterflirt tip 2: De eerste date is een thee-date (of een kopje koffie)

Ga nooit op een eerste date uit eten. De thee-date houdt het luchtig, laagdrempelig, goedkoop en kort.

Masterflirt tip 3: Het maakt niet uit wat je zegt, het gaat erom hoe!

We zeggen wel eens dat openingszinnen totaal irrelevant zijn, maar op internet is dat anders. PARSHIP biedt je de mogelijkheid jezelf in 1 zin naast je foto te profileren. Die zin is dan opeens zeer belangrijk. Omdat deze zin duidelijk moet maken wie je bent en wat je zoekt, is het belangrijk dat je weet waar je naar op zoek bent. Je moet de keus maken of de zin iets over jou zegt of juist over haar.

Mocht je na het lezen van het boek nog geen succes hebben online, kijk dan vooral even hier voor meer tips en trucs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *