Categorie archief: PARSHIP-leden

Hier leest u berichten van en over leden van onze datingsite PARSHIP.

Ervaring met PARSHIP: PARSHIP-huwelijk Theo & Jettie

Regelmatig sturen onze leden ons reviews toe; beschrijvingen van hun ervaringen op onze datingsite PARSHIP. In deze categorie verzamelen we deze verhalen in de vorm van quotes en reviews. Deze keer vertellen succeskoppel Theo en Jettie over hun huwelijk.

Afgelopen vrijdag 3 februari was de trouwdag van Theo en Jettie, één van PARSHIP’s succeskoppels. Het verhaal van hun ontmoeting leest u hier. Jettie zegt over hun huwelijksdag:

Vanaf dat moment ben ik in een achtbaan van emoties beland! Wat een prachtige dag hebben we gehad, met een schitterend decor van
sneeuwvlokken!!! ’s Nachts om 04.00 uur waren Theo en ik weer een beetje op aarde geland! Lees verder

PARSHIP’s Singles Events in februari: de Valentijndate

PARSHIP organiseert samen met Speeddaten.nl op zaterdag 11 februari een bijzonder Singles Event in Hotel Arena (Amsterdam): de PARSHIP Valentijndate.

Op deze avond stellen wij een aantal PARSHIP-leden in de leeftijd van 30-45 jaar aan elkaar voor. U krijgt per persoon 3 minuten de tijd om kort met elkaar kennis te maken.

Na afloop van de PARSHIP-date vindt het Valentijnsfeest van Speeddaten.nl plaats. Hier kunt u samen met zo’n 500 andere singles wat drinken, dansen en met elkaar in contact komen.

Er zijn nog een aantal plekken vrij! Reserveer snel via: http://www.speeddaten.nl/parship
Lees verder