Blog

Nieuwe mobiele website PARSHIP.nl

 Afgelopen woensdag introduceerden we de mobiele website m.parship.nl; een website speciaal afgestemd voor het gebruik op uw mobiele telefoon.

Sindsdien is er al massaal gebruik gemaakt van de mobiele browserversie van onze website. PARSHIP-leden worden er immers direct naartoe geleid als zij op hun mobiele telefoon onze URL www.parship.nl in toetsen.

 

We werken continu aan de ontwikkeling van deze mobiele versie en kunnen uw feedback daarom goed gebruiken. Heeft u PARSHIP’s mobiele site al geprobeerd? Zet uw vragen en opmerkingen in een reactie hieronder of mail ze direct naar: informatie [at] parship.nl.

We zijn benieuwd naar uw reactie!

Groeten, het PARSHIP-team

2 gedachten over “Nieuwe mobiele website PARSHIP.nl

 1. mdv

  Top! Maar jammer dat je de foto’s niet kan uitvergroten! Op zo’n klein schermpje zie je zo weinig! En ik vind dat je moet kunnen kiezen voor de normale versie….

  Reageren
  1. PARSHIP Blogredactie Bericht auteur

   Beste mdv,

   Dank je wel voor uw reactie en feedback! We werken nog aan het uitvergroten van foto’s, we verwachten dit eind deze maand aan te kunnen bieden. De keuze voor de normale versie is al mogelijk. Die vindt u op de loginpagina onderaan en na inloggen in het menu onder het PARSHIP-logo (rechtsboven).

   Veel succes!

   Groeten, het PARSHIP-team

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *