Blog

Millie & online dating: nieuwe liefde

Single blogster Millie die ene leuke man

Precies een half jaar geleden schreef ik er al over. In een blog over ‘waarom ik in hemelsnaam nog single ben?’ Als ik ooit een nieuwe liefde zou hebben, zou ik het van de daken schreeuwen. En jullie, trouwe bloglezers het als eerste laten weten. Nou, ja… Ik heb dus iemand ontmoet. Alweer even geleden. Ik had zelf ook niet helemaal door dat dit ‘m wel eens zou kunnen zijn. Vandaar dat ik er pas na twee maanden over blog. Ik vertel je graag hoe het gegaan is.

Nee, ik heb deze leuke man niet via Parship ontmoet. Ik heb wel een paar dates gehad via de site, maar op de een of andere manier ontstond daar nooit iets uit. De man in kwestie heb ik (je raad het nooit) ontmoet tijdens het uitgaan! Dat had ik toch echt niet verwacht. En nog mooier: het is een vriend van een vriend! Dat ik die avond oog in oog stond met mijn nieuwe liefde, had ik pas veel later door. Ik vond het toen een ‘gewone’ jongen. Aardig. Grappig. Zag er leuk uit. Leuk om mee te zoenen. En daarna: doei.

Deze jongen voldeed niet aan ‘mijn lijstje’. Goede baan, carriere, ambitieus, extravert, ouder dan ik, snelle babbel, een man die mij versiert. Dat soort dingen. Nee hoor. Hier stond een man, zes jaar jonger dan ik, met een baan die hij zozo vindt, introvert, zonder snelle auto. Die ik notabene moest versieren. Dat hij weleens een potientiële kandidaat kon zijn, moest hij toch echt zelf aan mij duidelijk maken. Ik had het nooit bedacht! Na die avond zocht hij heel stoer mijn nummer op en stuurde mij een berichtje. Dat hij me leuk vond. Dat vond ik zo ontwapenend, dat ik niets anders kon dan ook mijn muurtje laten zakken. Al gauw spraken we af.

Voor onze eerste date was ik niet zenuwachtig. Sterker nog, een uur van te voren checkte ik of onze afspraak nog stond. Was dat niet zo geweest, had ik een avondje heerlijk op de bank gezeten. Maar nee, de afspraak stond. Ik appte (schaamteloos) tot twee keer toe dat het toch tien minuten later werd en uiteindelijk zaten we dan samen in de kroeg. Dat was heel gezellig. We zaten uitgebreid te kletsen en verder… niets! Geen donderslag bij heldere hemel, geen ‘we keken elkaar in de ogen en wisten dat het goed zat’. Nee, het was gewoon gezellig. En leuk. Zo leuk dat de date 24 uur duurde. Toen ik de volgende avond naar huis ging dacht ik: wow. Dat was best leuk. En bijzonder.

Als ik een tijdje later op weg ben naar singlecoach Nicole, bedenk ik me dat die coaching nu niet meer nodig is. Ik heb toch een leuke man ontmoet? Maar volgens Nicole is het heel goed om juist nu gecoached te worden. Ze coacht veel vrouwen met beginnende relaties. ‘Sommige vrouwen gaan dan vaak de fout in, waardoor het alsnog mislukt’. Hebben we nu een relatie, wil Nicole weten. Dat heb ik nog niet durven vragen. ‘Wil jij een relatie met hem?’ Ja, dat wil ik wel. Maar ik ben als de dood om een zeurende, eisende vrouw te worden! Daar hebben we meteen wat te pakken, volgens Nicole. Waarom vraag ik niet gewoon aan hem hoe hij het ziet? Oeh. Dat vind ik wel heel spannend… Maar ik ga het toch proberen. Ik laat het jullie weten!!

Millie blogt elke week voor Parship over online daten. Meer lezen? Check haar blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *