Blog

Liefde is… Joris en Aniek

rood hartje van rozenblaadjes

PARSHIP sprak met een van hun succeskoppels, Joris (36) en Aniek (29) over hun ontmoeting online.

PARSHIP: Waarom heb je gekozen om online te gaan daten?

Joris: ” ik was al een tijdje single. Door mijn drukke werk en andere verplichtingen ontmoette ik niet veel nieuwe mensen. Ik voelde me niet eenzaam, maar had toch de behoefte aan iemand om meer mee te delen dan je met je vrienden doet. Mijn vrienden raadden mij op een dag aan om lid te worden van PARSHIP. In eerste instantie had ik er mijn bedenkingen bij. Maar ze wisten me toch over te halen. Twee van hen hadden ook hun vriendin op internet leren kennen. Blijkbaar zat er dus toch iets in.”

PARSHIP: En hoe verliep dit? Had je direct iemand op het oog?

 

Joris: “In de zomer heb ik me ingeschreven en het viel me al snel op dat er meer mensen waren die net als ik niet eenzaam waren, maar wel nog single. Ik was ongeveer een maand actief op PARSHIP, toen ik op een dag een automatische mail ontving dat er een goede match was gevonden. Daarop heb ik het profiel bezocht. Het blijkt dus te werken, want ik was meteen onder de indruk van wat ik daar las. Ik stuurde haar een glimlach, gaf mijn foto vrij en kreeg eigenlijk direct een glimlach terug. We besloten wat te gaan mailen en na een week of drie vonden we allebei dat het tijd was voor een volgende stap. We stuurden elkaars nummer en we spraken af elkaar te bellen. Zo gezegd zo gedaan. Het klikte enorm aan de telefoon en na een paar keer te hebben gebeld spraken we af elkaar te treffen.”

PARSHIP: En hoe was de date?

Joris: ” Het was oktober en het regende. We hadden afgesproken voor de Hema om 8 uur. Althans dat dacht ik. Zij dacht dat we in een café twee straten verderop hadden afgesproken. Om 10 over 8 werd ik al behoorlijk nat van de regen en vroeg ik me af of ik me niet vergist had in de dag. Gelukkig kreeg ik op dat moment een sms’je dat zij er al was en dat ze zich afvroeg of ik het kon vinden. Na even zoeken vond ik het café. Daar zat ze: een leuke vrouw met een open blik. We hebben eigenlijk de hele avond gekletst en ons geen moment verveeld. Allebei waren we blij en verbaasd dat het zo leuk was geweest en toen we afscheid namen, spraken we af elkaar de week erop weer te ontmoeten.”

PARSHIP: En toen? Hoe liep het af?

Joris: “Een week later zagen we elkaar weer en toen wist ik dat ik zeker een heel bijzonder iemand had ontmoet. Ik viel als een blok voor haar en dat gevoel is nooit meer weggegaan. Gek dat zoiets zo snel kan gebeuren. Nu zijn we bijna een halfjaar samen en denken we na over de toekomst. Ik had nooit gedacht dat het zoeken van een partner op internet iets voor mij was. Maar het bleek een groot succes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *