Blog

Liefde is…Eline & Fred

rood hartje van rozenblaadjes

Eline vertelt hoe zij haar ‘Fred’ heeft ontmoet via PARSHIP.

“Na verschillende ervaringen met datingsites, wilde ik graag een professionele site met een goede kans op een serieuze relatie proberen. In mijn familie- en vriendenkring had ik voorbeelden dat dit via Parship zeker kon slagen. Het persoonlijkheidsrapport, de profielen en matchingpunten die werden getoond, ik had hier een goed gevoel bij.”

 

P: Hoe liep het eerste contact tussen jullie?

“Aan het einde van de zomervakantie ontving ik van Fred een leuke reactie op mijn melding dat ik mijn muren aan het schilderen was. Al gauw mailden we elkaar dagelijks waarin interesse in elkaar en rake humor de boventoon voerden. Het was alsof wij elkaar al lang kenden en niet ‘uitgepraat’ zouden raken. Zou het dan echt waar zijn, van die match van 114 punten…?”

P: En? Was het waar, die match van 114 punten?

“Toen ik uiteindelijk (nadat hij al lang een keer zijn telefoonnummer had gegeven) durfde voor te stellen elkaar te ontmoeten, reageerde hij met “ik dacht al dat je tot kerst wilde blijven mailen en het nooit zou vragen.” We belden elkaar en het voelde gelijk al vertrouwd.”

P: Wat hebben jullie op de eerste date gedaan?

“We spraken op een zomerse middag af in mijn stad. Een drankje op een terras werd een gezellig etentje en vervolgens nog meer drankjes bij gezellige live-muziek. Een heerlijke avond die eindeloos mocht duren. Toch kwam het moment van afscheid met een welgemeend ‘heel graag tot de volgende keer’.”

“De volgende dag was ik aardig van slag en bedacht gek genoeg van alles waarom het misschien niet zou kunnen werken. Toegeven aan het goede gevoel betekende natuurlijk ook gemakkelijk gekwetst kunnen worden… Ik belde Fred en sprak mijn twijfel uit, tegelijkertijd wist ik zeker dat ik hem heel graag nog eens wilde zien. Fred gaf, ondanks zijn schrik van mijn twijfel, direct te kennen mij ook heel graag weer te willen zien. Gelukkig maar! Het weerzien, dit keer in zijn stad, voelde heel goed en bevestigde dat wij een heel warm en vertrouwd gevoel kregen bij elkaar. Alsof het gewoon zo moest zijn. Langzaam maar zeker durfde ik toe te geven aan dit gevoel.”

P: Klopt het dat best snel serieus geworden is tussen jullie?

“Bijzonder om mee te maken dat iemand zo snel al zo dichtbij je staat. Niet durven verwachten en toch gevonden! We genieten van elkaar, dromen over een zonnige toekomst samen en weten nu ook uit eigen ervaring dat Parship kan helpen om dromen waar te maken.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *