Blog

Laat je profiel gratis checken door PARSHIP Single Coach Nicole

Parship heeft een prachtige aanbieding voor Premium leden: de eerste 100 Premium leden die zich aanmelden via nicole@vaneennaartwee.nl krijgen een gratis profielcheck.


Eén van de eerste profielcheck verzoeken kwam van Inge, eind 40. Ze had haar foto’s meegestuurd. De foto’s toonden een mooie vrouw die lachte. Maar op de één of andere manier geloofde ik haar lach niet. Dat klinkt vaag, maar iets in mij zei dat Inge moeite had met die lach.
In haar profiel lukte het haar goed om zichzelf op haar best te schrijven. Uit de woorden kwam een energieke persoonlijkheid naar voren. Op haar beschrijving van haar ideale man, was ik minder gerust: Inge was namelijk op zoek naar een stabiele man, beslist geen scharrelaar die alleen maar met zich bezig is. Daarnaast moest hij er aantrekkelijk, combinatie van klassiek en modern en mocht best een tikje arrogant uitzien. Interessant, want wat dit deed mij vermoeden dat dit één van de laatste ervaring(en) van Inge moest zijn geweest en dat gaf ik haar ook terug in de profielcheck. Bingo: Inge mailde me en gaf me aan dat de profielcheck behoorlijk raak was. Ook de opmerking dat ze ondanks de glimlach verdrietig uit haar ogen keek, was helaas touché.
Inge is niet uniek. Ben jij ook een man of vrouw die net uit een relatie komt? Hoop dat je dat je met de aandacht en het perspectief op een nieuwe relatie je gebroken hart kunt helen? Dan moet je je toch afvragen, of dit handig is. Grote kans dat je profiel als het gaat om een relatie en toekomstige partner volstaat van eigenschappen die al dan niet als tegenovergestelde terug te herleiden zijn naar je ex-partner.
Dus die stabiele man die geen scharrelaar mocht zijn, was de ex vriend van Inge die na vijf jaar geen knoop te hebben willen doorhakken, hetzelfde spel bleek te spelen met andere vrouwen. Inge was hier stom toevallig achter gekomen toen hij op een blauwe maandag zijn mobiel bij haar had laten liggen. Toen deze overging en zij opnam, bleek een andere vriendin haar vriend te bellen.
Mijn advies is: beschrijf in je datingsite profiel die eigenschappen die je ambieert in een relatie vanuit een verlangen, niet vanuit een vermijden gebaseerd op eerdere relaties.
En heb je wensen ten aanzien van een relatie of partner, formuleer deze liefst zodat duidelijk wordt wat je er precies mee bedoelt. Zoek je een maatje die in een toekomstige gemeenschappelijke huishouding de taken met je deelt, geef dan aan: Ik zie ons samen opstaan na een gezellig uit je uit naar het theater, ik haal de vaatwasser uit, jij dekt de tafel en zo beginnen we ons weekend samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *