Blog

Kledingtips voor mannen: Nazomeren

Stylingcrew

Omdat het weer in deze periode alle kanten op kan, deze week een paar kledingtips van de dames van Stylingcrew waarmee je onder alle omstandigheden goed zit. Op een terras en in een bruine kroeg.

Bruin zonder zon

Met een zonnige zomerteint op je gezicht, zie je er meteen een stuk beter uit. En een mooi gebronsd kleurtje is tegenwoordig binnen een paar uur bereikbaar. Uit een potje, voor elk huidtype. Er zijn verschillende bruin zonder zon crèmes, ook speciaal voor mannen. En helemaal bruin worden kan ook; in een spray tan cabine. Dit duurt enkele minuten en het resultaat blijft minstens een paar dagen zichtbaar. Hoe ouder je wordt, hoe trager de celdeling, dus hoe langer je de gebronsde teint behoudt! Natuurlijk moet je dit niet overdrijven; gebronsd staat natuurlijker – vooral in de herfst en de winter – dan diep bruin.

Korte mouwen

Nog recent was de mening in modeland over heren shirts met korte mouwen eensgezind: niet doen! Grote kans op modemissers zoals te veel stof op de armen en in de taille. Tegenwoordig zijn er ook hippe en strak gesneden short sleeves, maar de veilige keuze blijft toch: als je korte mouwen wilt, rol dan je mouwen op. En doe dit dan altijd tot boven je ellenboog. Dit gaat overigens het gemakkelijkst als je je shirt nog niet aan hebt.

Trends najaar 2014

En kan jouw garderobe nog wel wat nieuwe kledingstukken gebruiken, dan vind je als je heel snel bent misschien nog het allerlaatste restje sale in de winkel. Verder hangen daar vooral al veel items voor het komend seizoen. Leren jacks bijvoorbeeld, een mode must-have voor mannen deze herfst, vanzelfsprekend kort en strak gesneden. De dessins voor shirts en truien zijn opvallend gestreept en geblokt. Ruiten zijn helemaal in en streeppatronen blijven, maar de strepen zijn breder en ook niet per se verticaal of horizontaal. En de kleuren? Dé tinten dit seizoen blijven zwart en wit, nieuw zijn opvallend blauw – van koningsblauw (beetje paars) tot helder kobalt – aluminiumgrijs, cognacbruin en cipressengroen. En natuurlijk geldt voor alle items en voor alle kleuren; kijk kritisch. Werkt dit kledingstuk voor of tegen je?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *