Blog

How to be single!

4056055_origIk ben niet interessant genoeg, ik zal nooit iemand vinden, er is niemand die van me houdt en ik ben minder dan iemand die een relatie heeft. Komen deze gedachtes je bekend voor? De meeste mensen zullen eerder kiezen voor het hebben van een relatie dan voor single zijn. Maar is dit terecht en kun je ook gewoon gelukkig zijn zonder een relatie?

Laten we een ding voorop stellen: je kunt prima gelukkig zijn als single. En een mooie bijkomstigheid is dat gelukkige mensen als aantrekkelijk worden beschouwd. Gelukkige mensen stralen namelijk zelfvertrouwen, vrolijkheid en ofafhankelijkheid uit. Dit maakt het prettig om met hen om te gaan.

Het feit dat je geen relatie hebt heeft niets te maken met hoe interessant je wel of niet bent. Er zijn namelijk genoeg leuke, aantrekkelijke en interessante mensen die single zijn. En geef toe, er zijn waarschijnlijk ook genoeg mensen die jij niet interessant vindt maar die wel een relatie hebben. Uiteindelijk gaat het jou om hoe interessant jij bent in de ogen van een ander. En geloof me, als jij jezelf niet interessant vindt dan zul je weinig mensen overtuigen.

Als je dringend opzoek bent naar een relatie is dat iets wat je uitstraalt. Het is te zien in je lichaamstaal, je gedrag en de manier waarop je in het leven staat. Denk eens goed na, vult een relatie het gat op in je leven dat je op dit moment ongelukkig maakt? Zolang je jouw geluk laat afhangen van een partner ben je verkeerd bezig. Het is belangrijk dat je investeert in jezelf en dat je gelukkig ben als single voordat je je in een relatie stort.

Een relatie kan positief bijdragen aan je geluk, maar is nooit een vervanging voor iets wat je in jezelf mist. In de eerste drie maanden ben je smoorverliefd en intens gelukkig, maar daarna zal je geluksniveau terugzakken naar waar het daarvoor was.

Investeer dus in jezelf en zorg ervoor dat je geluk niet afhangt van een partner. Accepteer het leven zoals het is en haal het beste uit jezelf door te doen waar jij zelf gelukkig van wordt. Be a happy single!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *