Blog

Heren opgelet: deze single dames zoeken een man!

Voor het TV-programma ‘Bijstand in de liefde’ zoeken 6 alleenstaande moeders een date met een leuke man! Wij stellen ze hier met een foto en korte introductietekst aan u voor. Heeft u interesse in een van de dames? Stuur dan een mailtje met uw reactie naar: bijstandindeliefde@talpa.tv, onder vermelding van PARSHIP.

——————————————————————————————–

Barbara
Leeftijd: 37
Kinderen: Nina, 13
Baan: WIA – Spiritueel Begeleider

Ik ben:
Mijn naam is Barbara, 37 jaar en moeder van een mooie dochter van 14. Skaten, tekenen, squashen zijn enkele hobby’s van mij. Ik denk in oplossingen. Sta positief in het leven en tegenslagen zijn weer nieuwe uitdagingen die ik altijd weer aanga. Humor, wederzijds respect is voor mij belangrijk.

Ik zoek:
De man die naast mij past is een man die wel iets van deze ingrediënten bezit: eigen inzicht, humor, respect, eigen invulling van zijn leven, remt en stimuleert waar nodig, impulsief, creatief, muzikaal, verzorgt, brede schouders, ronde billen, open ogen waar je jouw verhaal in durft te laten zien (liefst licht van kleur), positiviteit, rust, zijn gevoel durft te tonen, vanuit het hart leeft i.p.v alleen de ego. Leeftijd tussen de 35 en 45.

——————————————————————————————–


Janinde
Leeftijd: 33
Kinderen: Bo 7
Baan: Groepsleider verstandelijk gehandicapten

Ik ben:
Ik ben Janinde, 33 jaar en moeder van een prachtige zoon van 7. Ik ga er vaak op uit om met mijn zoon hutten te bouwen in het bos, te zwemmen of om gewoon een lekker eind te fietsen met z’n tweetjes.
Muziek is erg belangrijk voor me: een romantische avond met kaarslicht, rode wijn en lekker eten, kan niet zonder achtergrondmuziek. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar jazz, soul en blues.

Ik zoek :
Mijn ideale man is tall, dark and handsome. (maar blond mag ook…) Zorgzaam, maar niet overbeschermend. Niet lui, maar wel ontspannen. Ik vind het belangrijk dat een man op de hoogte is van het nieuws in de wereld. Hij is een beetje stoer, creatief en kunstzinnig, maar niet tè. Staat met beide benen op de grond en is zelfstandig. Het lijkt me fantastisch om een man te ontmoeten die mij Salsa kan leren dansen, of Tango! Als hij een instrument kan bespelen of mooi kan zingen, heeft hij een streepje voor. Bruine kijkers met een eerlijke, open oogopslag en een vrolijke blik ook, trouwens. Kinderen geen bezwaar, ik heb altijd al een groot gezin gewild. Leeftijd tussen de 30 en 40.

——————————————————————————————–

Jolanda
Leeftijd: 31
Kinderen: Moeischa 10 & Selina 7
Baan: Cafetaria van haar ouders (16 uur)

Ik ben:
Ik ben Jolanda, 31 jaar oud en moeder van twee mooie dochters van 10 en 7 jaar. Ik ben een lieve, spontane en impulsieve vrouw. Soms een tikje eigenwijs en ik weet heel goed wat ik wil. Ik heb een leuk leven met mijn kinderen, maar mijn leven is niet compleet. Ik mis een lieve, leuke man in mijn leven, een arm om me heen in leuke maar ook in moeilijke tijden.

Ik zoek:
Iemand waarmee ik kan lachen, maar ook mee kan huilen. Een man die er voor me is. Mijn ideale man is lief, maar ook stoer. Hij weet wat hij wil. Ik kan eigenwijs zijn, dus hij moet me wel aankunnen. Hij houdt ervan om lekker samen op de bank een leuke film te kijken, maar ik vind het heel erg leuk als ik word verrast met een spontaan dagje weg. En niet onbelangrijk, hij moet lief zijn voor mijn meiden! Kortom, iemand waar ik alles mee kan delen, een maatje. Leeftijd graag tussen 30 en 40.

——————————————————————————————–

Petra G.
Leeftijd: 37
Kinderen: Ocean, 8
Baan: Verkoopster schoonmaakmiddelen

Ik ben:
Ik ben 37 jaar en heb een geweldige lieve dochter van 8 jaar. Ik ben een goedlachse, positieve vrouw die met beide benen op de grond staat. Ik hou van mensen om me heen, uitgaan, maar ik kan ook heerlijk genieten van goede muziek, een fijn boek en een wijntje op de bank. Ik ben rechtdoorzee en misschien soms een beetje te eerlijk. Ik hou van positieve verrassingen.

Ik zoek:
Ik zoek een man die ook van spontane acties houdt en positief in het leven staat. Ik wil met hem kunnen lachen, maar hij moet ook weten wanneer hij serieus moet zijn en een goed gesprek kunnen aangaan. Eerlijk zijn vind ik erg belangrijk. Hij moet stevig in zijn schoenen staan en mij op z’n tijd heerlijk vrouw laten voelen. Iemand die niet door me heen kijkt maar echt geïnteresseerd is in mij. Hij is sportief, maar is niet iedere dag in de sportschool te vinden. Verantwoordelijk in zijn werk en privé. Mijn type man is een charmeur, verzorgd en is zeker niet klein! Leeftijd tussen de 35 en 45.

——————————————————————————————–

Petra V.
Leeftijd: 29
Kinderen: Bram 5 jaar & Anne, 19 maanden
Baan: Medewerker Kinderdagverblijf

Ik ben:
Ik ben Petra (29), een leuke moeder van twee jonge kinderen en ook een vrolijke, gezellige en eigenwijze jonge vrouw. Ik vind heel erg veel leuk; wandelen, tochten maken met de fiets, een dinertje met vrienden, alleen op de bank hangen (maar niet te vaak natuurlijk), uitpuffen in een sauna of zomaar een vriendin op bellen voor een spontaan avondje stappen. Kortom, ik geloof dat je mij wel echt een levensgenieter kan noemen!

Ik zoek:
Ik zoek iemand die langer is dan ik, maar dat hoeft niet moeilijk te zijn; ik ben met mijn 1.68 meter namelijk vrij klein van stuk. Een man met donker haar, die als hij lacht een mooie rij tanden tevoorschijn tovert, doet mijn hart sneller kloppen. Qua innerlijk val ik vooral op iemand die positief in het leven staat; een gezellig type, die ook een beetje gek is. Als je dan ook nog zelfstandig en ondernemend bent, kan ik als een blok voor je vallen. Leeftijd tussen de 30 en 40.

——————————————————————————————–

Maroeska
Leeftijd: 38
Kinderen: 3, Jasmine (10), Olivier (8) en Bo (5)
Baan: volledig afgekeurd wegens bindweefselziekte.

Ik ben:
Ik ben een lieve, vrolijke en eigenwijze levensgenieter van 38 jaar. Ik ben ook moeder van 3 kinderen; twee dochters van 5 en 10 en een zoon van 8. Ik ben ook gek op dieren en een enorme natuurliefhebber. Ik ben dan ook dagelijks in het bos of op het strand te vinden. Ik ga liever de natuur in dan dat ik de drukte op zoek. Verder is klussen een grote hobby van me, dat vind ik heerlijk om te doen. Ik sta positief in het leven en kan enorm genieten van de kleinste dingen.

Ik zoek:
Je bent lief en zorgzaam, hebt humor en je durft mij tegengas te geven. Elkaar accepteren en kunnen vertrouwen vind ik erg belangrijk, net als wederzijds respect. Uiteraard verwacht ik dat je van kinderen houdt, en dat je ook dieren- en natuurliefhebber bent. Kortom, ben jij die goedverzorgde, stoere man met dat kleine hartje en heb jij die ondeugende twinkel in je ogen die ik zo graag zie? Dan wil ik jou heel graag ontmoeten!!! Leeftijd tussen de 35 en 45.

——————————————————————————————–

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *