Blog

Bouwlampen op je date – en andere grappige dating anekdotes

Het internet staat bol van de tips omtrent daten. De een weet het nog beter dan de ander. Er is dan ook niet één volledige dating waarheid. Of zoiets. Verschillende tips werken voor verschillende mensen. Enfin, veel van die tips gaan over kleding. Een van de meest gehoorde tips is toch wel dat je iets moet aantrekken waar je je comfortabel in voelt. Beamen wij van harte. Maarrrrrrr……

Jolien (40) vertelde ons dat haar date die tip wel iets te letterlijk nam.

“Met toch een beetje gezonde spanning reed ik naar het restaurant voor een date met een leuke man. Ik was er al eerder dan hij en ik appte hem dat ik alvast een tafeltje zou zoeken. Binnen was het wat donker maar gezellig, ik was compleet in gedachten tot ik een soort van bouwlampen op me af zag komen…..

Mijn hemel, wat was dat? Wat bleek: mijn date van ongeveer twee meter lang met bijbehorende grote voeten had sportschoenen met lampjes aan. Iedere keer als z’n voet de grond raakte, lichtte er lampjes op. Bouwlampen leken ’t wel voor mij in t half donkere restaurant….. Ik kwam niet meer bij!”

Ze zullen vast heel comfortabel hebben gezeten. Maar we adviseren toch maar om niet door te slaan en toch ook iets aan te trekken dat jouw date leuk zou kunnen vinden.

Ach, Jolien heeft in elk geval goed kunnen lachen. Wij ook… Wat is dat daten toch leuk af en toe hè? ;)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *