Blog

“Oh nee, hij was dronken” en andere gênante dating verhalen

gebroken hartDating kan superleuk zijn en als we de succesverhalen lezen, smelten we weg. Maar eerlijk is eerlijk: daten kan af en toe ook een mismatch opleveren en zo verandert een potentieel romantische date in een ontnuchterende deceptie. We vroegen onze leden naar leuke en hartverwarmende, maar óók gênante dating anekdotes. Hier lees je de twee eerste verhalen.

Karin (56) vertelde ons hoe haar date nogal oncharmant uit de hoek kwam:

“Mijn date ontmoette ik in een klein grand cafeetje. Bij de begroeting zakte me de moed in al in de schoenen. Hij was lang ja, en had bruine ogen ja en hij greep mijn hand stevig vast terwijl zijn eerste woorden waren: “Je lijkt wel wat ouder dan op de foto”… In een uur tijd had hij zijn levensverhaal verteld en had ik mijn koffie op. Hij zou het aan mij overlaten. Dat was het dus.”

Oei, heren, dating regel #1: wees hoffelijk of op z’n minst fatsoenlijk. Wat was dit, een soort mislukte 1 aprilgrap? Zo’n botte opmerking kán niet. En om vervolgens je date niet aan het woord te laten…

Ook Elise (47) kwam bedrogen uit. Dacht ze een charmante vent te gaan ontmoeten…..

“Ik had een afspraak met een aardig klinkende man, aan de andere kant van de stad. Ik was laat. Toen ik dichtbij was, bleek er een brede vaart te liggen tussen mij en mijn bestemming en ik zou misschien wel een uur om moeten fietsen… Omdat ik niet te laat wilde komen, dat zou immers onbeleefd zijn, belde ik maar een taxi. We reden naar het restaurant en ik betaalde 25 euro.”

So far so good, zou je bijna zeggen. Wat netjes van Elise dat ze niet te laat wilde komen. Maar…

“Mijn date kwam op me af maar omhelsde me meteen iets te hartelijk. Oh nee. Hij was dronken. Hij praatte onverstaanbaar en raakte me steeds aan.

Ik belde snel weer diezelfde taxi. Weer 25 euro armer werd ik bij m’n fiets afgezet. Ik kocht een patatje op de hoek en at dat bij mijn lieve oude buurman op. Voor 52,50 toch nog een leuke avond!”

Oh oh. Foei. Dating regel #2: word niet dronken! Misschien wilde deze vent zijn zenuwen onderdrukken, maar schoot hij uit met de fles. In elk geval, niet echt hoffelijk en vooral voor Elise ontnuchterend…

Heb jij wel eens zo’n soort date meegemaakt? Laat het ons weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *