Blog

Even voorstellen: PARSHIP-lid Suzan is onze nieuwe blogger!

Dit is Suzan, de nieuwe blogger op het PARSHIP Blog. Suzan’s foto is wazig, net als op haar PARSHIP-profiel. Ze schrijft over haar ervaring met het daten op PARSHIP. Vandaag stelt ze zich voor in haar eerste blogartikel en vertelt ze haar achtergrond met online daten:

Bloggen voor PARSHIP
Een nieuwe blog, zomaar uit het niets iets oppakken. Het is lastig om met mijn eerste blog te starten, wat schrijf ik op
en waar ga ik het over hebben? Er gaat van alles door mijn hoofd, er zijn zoveel dingen die ik wil opschrijven, zoveel dingen waar ik over kan vertellen. Maar tegelijk weet ik ook niet zo goed waar te beginnen.

Eerst mijzelf maar eens voorstellen: wie ben ik?
Ik ben Suzan, een single dame van 40, ik heb een leuke fulltime job in de bouw, ik volg een deeltijd opleiding, ik heb 2 pubers op de middelbare school en wat huisdieren. Ik woon in the middle of nowhere in Noord Holland en we hebben hier, behalve een scholierenbuslijn, geen openbaar vervoer en geen sociale gelegenheden of winkels binnen een straal van pakweg 5 km. Mits je heel graag grote afstanden fietst, is een auto dus eigenlijk wel noodzakelijk. Verder heb ik als hobby een klassieke auto waarmee ik soms deelneem aan rally’s en rittensport met wedstrijdelement. Ik ben ook gek op toertochtjes met de
autoclub.

Ik ben erg happy met mijn leven, maar het is veel leuker om dingen samen te doen met een maatje. Mijn kinderen zijn inmiddels op een leeftijd dat ze langzaam maar zeker hun eigen leven opbouwen met hun eigen vrienden. Daardoor is er voor mij meer ruimte om mijn aandacht te verleggen. Ik ben dus aan een nieuwe relatie toe, die hopelijk een blijvende stabiele factor in mijn leven zal gaan vormen!

Mijn ervaring met datingsites
Sinds enkele maanden had ik een profiel op een gratis datingsite, met alle beperkingen, reclame en nadelen van dien. Op zich was het wel grappig maar ook weinig serieus. Ik besloot dan ook om op Twitter op een leuke manier mijn relaas neer te zetten en te delen met anderen. Via dit medium kreeg ik de nodige reacties. Ik kreeg tips en adviezen over het daten en het gebruik van een back-up: het is leuk om te ontdekken dat er veel volgers zijn die meeleven en -genieten. Toen kwam daar de reactie en vraag van PARSHIP, om hier mijn ervaringen neer te gaan zetten. Ik vond dat wel heel erg leuk en vooral ook een uitdaging, ik zie er de lol en het plezier wel in om een blog te gaan schrijven en dat hoop ik dus met heel veel enthousiasme te gaan doen!

Wat te verwachten?
En dus zit ik nu mijn eerste blog te schrijven, met het vooruitzicht en de hoop dat er nog vele gaan volgen. Of niet, als ik straks die héle leuke man hier ga aantreffen! Maar tot die tijd een relaas van mijn ervaringen op datingsite PARSHIP: over mijn contacten, mijn verwachtingen, het daten zowel online als offline en de ontwikkelingen daar om heen. En alle andere onderwerpen die uitnodigen tot bloggen. Ik ben trouwens niet van plan om contacten bij naam te noemen en hoop dat niemand zich persoonlijk herkent in hetgeen ik hier schrijf. Ik hoop natuurlijk wel dat het herkenbaar is voor iedereen. Ik heb er zin in!

Tot de volgende!

Suzan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *