Blog

Een nieuwe start zonder teveel bagage

een nieuwe start

Je eerdere relatie is al enige tijd over en je wilt opnieuw beginnen met het zoeken naar liefde. Ondanks al het werk dat je hebt verricht om alles te verwijderen wat dan ook met je ex te maken heeft, komt er steeds wel wat terug. Om je te helpen met een nieuwe start zonder teveel bagage zijn er verschillende apps op de markt gebracht. Lees hier hoe ze werken en wat ze voor je kunnen doen!

Ex Lover Blocker

Deze app moet jou ervan weerhouden je ex op te bellen. Dit doe je door drie goede vrienden aan de app toe te voegen. Zodra jij jouw ex probeert te bellen in een zwak of dronken moment, worden jouw goede vrienden daarvan op de hoogte gesteld om te proberen jou tegen te houden. Bel je daarna nog een keer, dan plaatst de app automatisch een beschamende statusupdate op Facebook!

Drunk Dial

 

Mocht de vorige app je er niet van weerhouden je ex-geliefde op te bellen, dan is er deze app nog. Deze app voorkomt dat je je ex dronken op kunt bellen door jou eerst een lastige test uit te laten voeren voordat je hem of haar daadwerkelijk kunt bellen.

Eternal Sunshine

Deze app is handig voor als je geen statusupdates meer wilt zien van jouw ex, maar verder niet wilt blokkeren of verwijderen op Facebook. Deze app gaat iets verder dan de gewone ‘hide’ functie op Facebook, omdat deze app ook vrienden van jouw ex en hun foto’s voor jou verbergt.

Killswitch

De app helpt jou met alles (maar dan ook echt alles) te verwijderen wat jij en je ex afgelopen tijd hebben uitgewisseld op Facebook. Zo kun je heel gemakkelijk alle foto’s, lieve wallposts en gedeelde filmpjes verwijderen. Gaat een stuk sneller dan alles handmatig te doen en daarnaast heb je de kans dat je iets vergeet te verwijderen.

Verwijder alles van je ex, desnoods verwijder je zijn nummer uit jouw telefoon. Verwijder ook alle smsjes of whatsappjes en start fris en onbezorgd aan een nieuwe relatie. Begin geen relatie om over jouw ex heen te komen, dit helpt niet altijd en hierbij betrek je iemand anders bij jouw liefdesverdriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *