Blog

Drie tips voor uw partnerzoektocht

Partnerzoektocht online dating

Waar moet u als single op letten bij de zoektocht naar een partner?
Onze Single Coach helpt u met de drie belangrijkste tips:

1. Leer eerst uzelf beter kennen!

Voordat u op zoek gaat naar een nieuwe liefde, is het goed om eerst meer kennis te hebben over uw eigen persoonlijkheid. Bent u een hoofd-, hart-, of buiktype? En hoe gedraagt u zich in een relatie? Begin uw zoektocht met het invullen van onze persoonlijkheidstest, om vervolgens uitgebreid uw persoonlijkheidsprofiel te bestuderen. Dit vindt u in uw profiel onder Mijn PARSHIP > Uw Testresultaten.

2. Probeer altijd uzelf te blijven

Doe u niet anders voor dan u bent. Natuurlijk is het toegestaan om de realiteit een beetje op te fleuren door een extra mooie foto of een iets interessantere hobby op uw profiel te zetten. Zorg ervoor dat u voor de ander geen extreem hoge verwachtingen van uzelf creëert. Eerlijkheid is hierbij het sleutelwoord. U wilt toch ook niet dat de persoon waar u mee aan het flirten bent in werkelijkheid heel anders is dan hij of zij zich voordoet?

3. Wees duidelijk in wat u wilt en naar wat voor persoon u op zoek bent

Zodra u een beter beeld heeft van uzelf, is het belangrijk zicht te krijgen op uw wensen en eisen. Wat voor partner zoekt u? Wat verwacht u van een relatie? Concrete eisen zoals woonplaats en opleiding neemt u gemakkelijk op in uw zoekinstellingen. Daarbij is het goed om uw wensen zo vroeg mogelijk bekend te maken. Vul uw profiel zo volledig mogelijk in en benoem al tijdens het eerste contact welke dingen u hoopt te vinden in een relatie. Openheid over uw wensen in een relatie zorgt ervoor dat u beide snel weet waar u aan toe bent.

Op onze website vindt u meer tips & adviezen over online dating.

Heeft u andere tips die van belang zijn bij het zoeken naar een nieuwe partner? Schrijf ze in een reactie op dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *