Blog

De vijf meest gemaakte fouten bij het maken van je Parship Profiel

Single coach Nicole gespreksonderwerpenSinds oktober 2014 kun je als Parship Premium lid je profiel laten checken door Singles Coach Nicole Vening. Zij ontwierp een compacte profielcheck, gebaseerd op effectieve profielen. Voordat jij je profiel door Nicole laat checken, kun je checken of de 5 meest voorkomende fouten die singles maken bij het invullen van hun profiel, niet in jouw profiel voorkomen.

Niets ingevuld in het vrije gedeelte – Zonde van je profiel

Nog te vaak komt Nicole bij profiels tegen dat het vrije gedeelte ongebruikt blijft. Nicole geeft aan: “Te vaak komt ik het tegen, een leeg profiel. Ik snap het niet, want als PARSHIP lid ben je doorgaans op zoek naar een serieuze relatie en betaal je er ook een serieus bedrag voor. Een leeg profiel is net al een leeg visitekaartje. Niemand zal je bellen. Waarom verwacht je dan wel dat een ander op een leeg profiel reageert?”

Eén lange opsomming van kwaliteiten – Too good to be true

Ieder mens bezit een aantal kernkwaliteiten. Maar zet een vijftal kernkwaliteiten op een rijtje en het wordt een ‘lege’ opsomming. Nicole: Vertaal maximaal drie van jouw kernkwaliteiten, zeg maar die eigenschappen die jou in het dagelijks leven aantrekkelijk maken, naar de context van een relatie. Bijvoorbeeld: Vrolijk en Spontaan wordt “Date je met mij? Dan word je regelmatig verrast met klein briefje of een leuk smsje. Ook hoef jij je niet altijd druk te maken over een lekker restaurant. Ik heb hier een perfecte neus voor.”

Niet duidelijk beschreven wie je wilt dat er reageert – Zo voelt niemand zich aangesproken

Ben jij wel duidelijk over wie jij wilt dat er reageert? Veel leden vullen niets, omdat ze zeggen open te staan voor diverse personen. Maar hier zit hem nu juist de crux. Nicole: Als iemand jouw profiel leest, is het belangrijk dat hij of zij zich herkent in de persoon naar wie jij op zoek bent. Wees daarom specifiek over iemands gewenste eigenschappen, hobby’s, muzieksmaak of politieke voorkeuren. Anders voelt geen enkele lezer zich specifiek aangesproken en zal niemand reageren.

Vragen beperkt beantwoord – Wat laat je van jezelf zien?

Bij Parship kun jij zelf de vragen uitkiezen waar je antwoord op kunt geven. Als je die maar summier beantwoordt, moeten lezers gissen naar de persoon achter het profiel. Nicole: Deze antwoorden bieden een perfecte gelegenheid om te laten zien wie jij echt bent en waar je echt voor staat. Doe je dit niet, dan zal je profiel door de ogen van de lezer(es) als nietszeggend beschouwd worden en verdienen andere profielen de voorkeur.

En, heb jij jouw profiel inmiddels geoptimaliseerd? Check hoeveel sterren jouw profiel waard is en vraag bij coach Nicole Vening een profielcheck aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *