Blog

Andere fouten die je kunt voorkomen bij het maken van je dating Profiel

Single coach Nicole gespreksonderwerpenSinds oktober 2014 kun je als Parship Premium lid je profiel laten checken door Singles Coach Nicole Vening. Zij ontwierp een compacte profielcheck, gebaseerd op effectieve profielen. Voordat jij je profiel door Nicole laat checken, kun je zelf zien of jouw profiel niet één van de andere fouten bevat, naast de 5 meest voorkomende fouten die singles maken bij het invullen van hun profiel.

Praten in containerbegrippen – Vaag geschoten is altijd mis
Heb jij ook in je profiel geschreven dat je op zoek bent naar een maatje? Of zoek je iemand om je leven mee te delen? Dit zijn typische containerbegrippen waar iedereen en tegelijkertijd ook niemand zich door aangesproken voelt. Nicole: “Als je in je profiel beschrijft dat je op zoek bent naar een maatje, geef dan aan wat jij samen met dat maatje graag zou willen doen en hoe jij zou willen dat een relatie met dit maatje zal werken.”

Te expliciete eisen – De lag te hoog en niemand die voldoet
Wanneer je teveel expliciete kenmerken noemt voor een partner, komt dit op lezers van je profiel kritisch en veeleisend over. Nicole: “Onlangs had ik een dame die op zoek was naar een atheïst met een republikeinse voorkeur en dan het liefst niet gescheiden is, maar weduwnaar. Bedenk je goed dat als een man al deze expliciete eisen leest, hem vaak de moed al in de schoenen zakt, helemaal wanneer één van de drie eigenschappen niet voor hem opgaat.”

Je hele doopziel gelicht op PARSHIP – Wees slim in wat je over jezelf loslaat
Net gescheiden, of baal je van een bepaald type man of vrouw? Als je het te expliciet in het profiel zet, zullen bepaalde potentiële partners afhaken. Nicole: “eerlijk zijn betekent niet dat je alles op voorhand moet delen. Vaak is er ruimte genoeg voor tijdens eerste of volgende persoonlijke gesprekken of later als je met elkaar aan het daten bent.”

Nicole heeft als laatste tip: “Kijk eens kritisch door de ogen van een potentiële partner naar je profiel. Wat kan hem of haar in jouw profiel aanspreken. Wat juist niet? Hoe voelt hij of zij dat je op zoek bent naar hem of haar?”
Heb je jouw profiel geoptimaliseerd? Check dan hoeveel sterren jouw profiel waard is en vraag bij coach Nicole Vening een profielcheck aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *