Categorie archief: Ander datingnieuws

Het Zuidelijk Toneel in samenwerking met PARSHIP, BNN en Avans Hogeschool

Het Zuidelijk Toneel logo

Het Zuidelijk Toneel presenteert in maart 2015 Romeo & Julia. Deze liefdesklassieker van Shakespeare moet voor regisseur Lucas De Man gaan over zijn eigen generatie, de twintigers en dertigers van nu. Een generatie die opgegroeid is in totale vrijheid, maar daarmee ook geheel verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. In het kader van de voorstelling voert Het Zuidelijk Toneel in samenwerking met datingsite PARSHIP, Avans Hogeschool, BNN en onderzoeksbureau Dynamic Concepts de komende maanden een landelijk onderzoek uit. Het Grote Liefde & Seks Onderzoek moet antwoord geven op de vragen die Lucas De Man heeft over zijn generatie: Lees verder

BNN zoekt singles voor programma

bnn first dates

BNN zendt binnenkort een nieuw programma uit, First Dates. In dit BNN programma zoeken ze de perfecte match voor singles. Met je match ga je eten in het First Dates restaurant, dat speciaal geopend is voor de ultieme eerste date.

Aanmelden? Ga naar firstdates.bnn.nl of mail naar firstdates@blazhoffski.nl

Wil je liever datingwebsites vergelijken? Kijk dan hier.

 

Dating dilemma: wat voor bericht stuur jij?

het eerste telefoongesprekJe hebt een leuke single leren kennen op een datingsite. Jullie spreken af, doen een gezellig bakje koffie in het herfstzonnetje op terras. De klik was er, jullie nemen afscheid en dan?

Een alom bekend cliché is natuurlijk de “3 dagen regel”. Even je date laten wachten en smachten naar een berichtje. Die regel is inmiddels achterhaald, maar goed, dat ene berichtje na die leuke date die jullie hadden, die blijft wél belangrijk. Want afgezien hoe lang je wacht, rekent je date je af op wát je stuurt. Dat blijkt ook wel uit onderzoek van TNS. Even wat leuke feitjes op een rij:
Lees verder

Wetenschappelijk onderzoek naar de liefde: wat drijft singles?

wat is liefde

Een studente Sociale & Organisatiepsychologie van de Universiteit Leiden doet i.s.m. Edwin Boezeman (Universiteit Leiden) wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van gevoelens van liefde bij singles.

U kunt haar helpen met dit onderzoek en een vragenlijst invullen over de drijfveren van liefde. Doet u mee, dan maakt u bovendien kans op een boekenbon van 20 euro.

Meedoen kan via deze link.