Blog

5 tips voor Valentijnsdag: verras jouw liefde!

Nog (last minute) op zoek naar een leuke en originele manier om die ene persoon te vertellen dat je hem/haar wel ziet zitten? In deze top-5 lees je de leukste manieren om een Valentijnsgroet te versturen:

1. PARSHIP.nl
Tsja, we weten dat u dit als lezer van het PARSHIP Blog wel van ons zou verwachten. Maar toch: stuur vandaag een digitale Glimlach of IJsbreker naar de persoon uit uw lijst met partnervoorstellen die u het meest ziet zitten. Wie weet is dat het begin van iets moois! Nog geen lid van PARSHIP? Meld je dan hier gratis aan en start jouw zoektocht naar liefde vandaag nog.

2. Valentine Vocals
Bij deze actie van Radio538 en PARSHIP kun je jouw liefdeslied inzingen en maak je kans op een reis naar New York. Op Valentijnsdag wordt de winnaar gekozen en is de winnaar te horen op Radio538. Zing jouw lied in en stuur het naar je geliefde. Wat is er mooier dan een zelfgezongen serenade?

3. Greetz
Op deze website kun je je eigen kaart maken en daar meteen een kado of bos bloemen aan toevoegen. Gebruik bijvoorbeeld jullie mooiste foto voor de kaart, zodat hij/zij deze thuis kan inlijsten!

4. Valentijnboodschap.nl
Niet echt een goede zanger, niet van het online daten en ook niet zo creatief met kaarten? Valentijnboodschap.nl is een simpele en leuke manier om je liefdesboodschap achter te laten. Je kunt kiezen uit een selectie berichten dus het is ideaal als je even geen inspiratie hebt.

5. Bloemen.nl
Bloemen zijn natuurlijk het ultieme Valentijnskado. Op deze website heb je voldoende keuze en kun je (voor degenen die iets te laat zijn) checken of je bloemen nog dezelfde dag kunnen worden bezorgd.

Geen Valentijn om je liefdesboodschap naartoe te sturen? Meld je dan aan op PARSHIP, of lees ons artikel met Valentijnstips voor singles!

Fijne Valentijnsdag, namens het hele PARSHIP-team

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *